duminică, 12 septembrie 2010

Gogosari cu gogonele

O alta reteta tot de la Buni a lui Andreea, pe langa cea de ardei copti la borcan, este aceasta. O reteta facuta la rece care noua ne place foarte mult.
Ingrediente: (pentru 6 borcane de 720 ml)
1 kg gogosari
2 kg gogonele
250 ml otet
200 g zahar
2 linguri sare
1 lingurita salicil / conservant
Legumele se taie feliute si se pun toate intr-un vas mai mare. Se adauga otetul, sarea, zaharul si salicilul si se lasa pana a doua zi amestecand din cand in cand.
A doua zi aratau cam asa:
Se pun in borcane si se pot depozita in camara.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Adica nu se sterilizeaza?

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii. Te mai astept pe blogul meu! ..... Nu lasati comentarii anomine!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails